به گزارش رجانیوز، در این نمازجمعه که تقریباً از ابتدای این هفته تبلیغات وسیعی از سوی رسانههای حامی موسوی و برخی شبکههای خارجی برای شرکت در آن انجام شده بود، هیچیک از رؤسای قوای سهگانه و مسئولین ارشد این قوا حضور نیافتند.
همچنین از اعضای مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز که هاشمی رفسنجانی ریاست این دو نهاد را برعهده دارد، تنها تعداد کمی که وابستگیهای آشکاری به هاشمی دارند، در صفوف اول نماز به چشم میخوردند.
این در حالی است که اعضای خانواده هاشمی اعم از همسر، فرزندان و برادر در این نمازجمعه حاضر شده بودند.
اما در کنار حضور کمرنگ شخصیتها در نمازجمعهی این هفتهی تهران، سایت نزدیک به پسر هاشمی رفسنجانی که از صبح جمعه تلاش زیادی برای تاریخی خواندن این نمازجمعه و القاء حضور میلیونی در آن را آغاز کرده بود، پس از آنکه متوجهی میزان حضور واقعی مردم شد، ترجیح داد طنزی تاریخی! را جایگزین حضور تاریخی بکند.
این سایت در خبری با عنوان "جمعیت حاضر در نماز جمعه تهران چقدر بودند؟"، نوشت: در حالی که رسانههای داخلی و خارجی حضور مردم در نماز جمعه این هفته تهران را بیسابقه توصیف کرده اند، برآوردها حاکی از حضور 1.5 تا 2.5 میلیون نفر در این نماز جمعه است.
این سایت بدون اشاره به نام این رسانههای گمنام که حضور مردم را بیسابقه توصیف کردهاند، با یک عملیات پیچیده ریاضی! اضافه کرد: براساس این برآورد که براساس مساحت تحت پوشش حضور مردم صورت گرفته، در صورتی که میزان حضور افراد، 3 نفر در هر متر مربع محاسبه شود، با توجه به حضور مردم در 500 هزار متر مربع که علاوه بر دانشگاه تهران، به خیابانهای اطراف و
سایت نزدیک به پسر هاشمی رفسجانی در ادامه محاسبات پیچیدهی خود، حدود یک میلیون نفر دیگر نیز به آمار یکونیم میلیونی قبلی خود اضافه کرد: اما برخی دیگر از ناظران با محاسبه افراد زیادی که برای حمایت از مهندس موسوی و نه شرکت در نماز در میادین و راههای منتهی به دانشگاه اجتماع کرده و پس از نماز به مردم پیوسته اند، جمعیت حاضر را تا دو و نیم میلیون نفر برآورد کرده اند.
این سایت افزود: این در حالی بود که خودروهای نمازگزاران، نه تنها در کل خیابان کارگر و فاطمی و کوچههای اطراف، بلکه حتی در بزرگراه جلال آل احمد نیز پارک شده بود. گفتنی است پرشورترین نمازجمعه های تاریخ تهران در دهه اول انقلاب با حضور حدود یک میلیون نفر و در سالهای اخیر در روز جهانی قدس و روزهای خاص با شرکت حدود 500تا 800هزار نفر برگزار می شده است.
اما این طنز تاریخی در حالی در سایت نزدیک به پسر هاشمی رفسنجانی منتشر شده است که شاهدان عینی نمازجمعه تأکید میکنند بیش از 70 درصد از جمعیت حضور یافته را نمازگزاران انقلابی بهمنظور خنثی کردن تحرکات تفرقهافکنانه تشکیل میدادند و همچنین جمعیت در ضلع شرقی محل دانشگاه تهران که همیشه معیاری برای سنجش میزان جمعیت است، تا خیابان وصال، تقاطع طالقانی رسیده بود.
این در حالی است که در نمازجمعهی تاریخی 29 خرداد به امامت رهبر انقلاب، جمعیت تا میدان ولیعصر(عج) تهران امتداد داشت.
با این حال، به نظر میرسد گزارش و آمارهای غلط از میزان جمعیت تنها محدود به انتشار در سایت نزدیک به پسر هاشمی رفسنجانی نبوده و پیش از حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت در پشت تریبون نمازجمعه، این توهم به وی نیز القا شده بود، بهطوری که رفسنجانی، در آغاز خطبهها، این نمازجمعه را با نمازهای جمعهی اول انقلاب به امامت آیتالله طالقانی مقایسه کرد.